07 June 2010

REUNION BEKAS PELAJAR ZAMRUD 2008 (MINI EVENT(1)-HARI LAHIR DI RUMAH HARTINA)

assalamualaikum....
Hai Kure2 kini kembali. Kure2 mintak maaf sangat-sangat sebab kure2 da lama tak update blog kure2. Bukan kure2 sengaja, sekarang kure2 berada di kampung. Kat sini leh pulak takde line.. panas hati.. tapi ape nak buat. Ini tetap kampung kure2.. Disinilah tempat kure2 lahir dan disinilah tempat kure2 membesar..

Ape-ape hal, skarang kure2 nak kongsi sikit tentang aktiviti kure2 mase kat kampung.. sebelum ni da hampir 2 bulan kot kure2 dan kawan2 merancang untuk buat pertemuan semula. dan akhirnya kami bersetuju untuk membuat 3 event untuk "REUNION" kami ni.. salah satunya ini lah die.. meraikan hari jadi kawan kami yang diberi nama Hartina Rosli.. betul ke? kalo salah sory Tina..







ha event ke-2 kita orang akan disambung kepada post yang akan datang.. tata...... kure2 meh.. haha.. wasalam...

Labels:

2 Comments:

At June 12, 2010 at 6:44 PM , Blogger tot tot kecik said...

salam..

waah sonoknye jpe kwn2..!

 
At June 14, 2010 at 11:53 AM , Blogger civil kawan(kure2) said...

salam.. hehe. mmg, mmg seronok gle.. ehehe

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home