13 May 2010

AIN BANG KURE2 GUNE BOM

wa tajuk macam gempak je.. ahak.. tak de pe2 sebenarnye, tadi mase kure2 bukak2 blog kure2 ni, dapat lak pesanan,, anda di tag.. haha ni la first time kure2 kene tag ni... mcam seronok je.. thank la kat Ain sebab tag kure2.. ok skung kure2 nak jawab soalan2 tu...

mari semua bace2:

1) apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda??
@ ar ape ek?? mule2 memang rase marah, tapi pastu biarkan lah die.. orang cakap "hari ni hari aku, esok lusa sape tau kn". yang penting kita kene sabar. sabar kan sebahagian dari iman.. peace.. ehe.

2)6 orang dihati anda?
@ 1. Mak la.. bagi kure2 mak adalah segala-galanya bagi kure2. tampa die tiadalah kure2.. btl x??
@ 2. ketua keluarga ku iaitu ayah kesayangan ku.. wat mase ni 1 je permintaan kure2 yang belum tertunai.. mintak ayah suapkan kure2 makan.. ahak..
@ 3. akak2 kure2.. mereka banyak tolong kure2 sampai sekarang (nak tulis sorang2 nanti terlebih 6 orang ehehe)
@ 4. semestinya hero2 malaya, abang2 kure2.. mereka banyak memberi sokongan.. (nak tulis sorang2 nanti terlebih 6 orang ehehe)
@ 5. awek(semesyinya belum jumpa.. tapi kalo da jumpe, die la orang ke 5 tu.. ehe)
@ 6. ha yang terakhir ni mstila diri aku sendiri..

3)anda rasa anda comel?
@ ar ni no coment.. (tp membe2 cakap aku ni comel, macam tentera jepun.. ye ke??)

4) sing LE or taken?
@ tu kure2 da jawab kat soalan 2 tadi, kure2 masih single..suci lagi ma.. ahak..

5) blog yang anda suke?
@ tah ek, sume blog aq suke.. ahak..

6)adakah bilik anda kemas setiap hari?
@ wat mase ni kalo masuk, masih boleh bernafas lagi la.. kire ok la tu kan?? ehe...

7)lagu terakhir yang anda dengar?
@ ha yang ni kure2 kurang faham.. maksud soalan ni terakhir pada hari ni ke atau terakhir di dengar dan tak ditayangkn lagi ke atau terakhir alam hidup anda(ha yang ni smestinya belom.. tunggu kure2 jadi aruah.. ahak).. kalo untuk terakhir pada hari ni(eh ari ni ad lagi, semalam r k) adalah lagu BANGSA JOHOR.

8)last teks mesej?
@ salam

9)last phone call?
@ 12/5/10 kul 8.30 time aku makan malam.. mak kesayangan tipon kure2..

10)hari terakhir anda menangis?
@ selagi air mata ibu ku masih mengalir, selagi itu air mataku turut mengalir..

11)5 warna kegemaran anda?
@ merah/biru/hitam/putih/orange

12)orang terakhir anda berYM?
@ ar membe aku kat kampung

13) game paling anda suka?
@ semestinya DOTA ALL STAR... yang mainnye pun STAR2.. eeheh.. axe n rasta my fav...

14)adakah anda peminat MRC??
@ tah ek sikit2 la..

15)apa perasaan anda menjawab TAG ini?
@ best sangat sebab ni first TAG aku.. ahak..

16)anda rasa TAG ni best?
@ best la.. not bad.... eheeh...


^^^^^^^^^^^

ha ni kure2 dengan senang hati nak TAG kat orang len lak..

[SYIRA][APEKXHENSEM][CHA][RAJA RATU]

ha rajin2 jawab la tag ni ye... kweng2.. ha 1 lg korang mesti ingat kure2 ni anak manja, tak sebenarnye.. cume sayang mak lebih.. SYURGA di bawah telapak kaki IBU kan..
doa IBU untuk ANAKnya makbul,
doa ANAK untuk IBUnya makbul.. renung2kan..

Labels:

2 Comments:

At May 14, 2010 at 8:59 AM , Blogger Cira Marcello said...

mekacih tag cira yer..
bang2 kure2 balik ngan rifle..
hahahaha...cira da jawab da diz tag

 
At May 14, 2010 at 1:05 PM , Blogger civil kawan(kure2) said...

ok tq cira.. bang2.. xpe.. ad cgkerang.. x kne.. ahak

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home