13 August 2011

Saya Mahu Join Beloglist Cik Wunny versi Kure2

Assalamualaikum semua Blogger-blogger. 
Hari ini hari apa yer?? 
owh hari Sabtu =.=" .. 
Aduh malasnya nak bangun awal-awal hari ini.. Tapi alang-alang dah terbangun awal ni(awal ke?? tengok jam da dak pukul 11 pagi ni..) sayang pulak nak tidur balik. 
Jadi apa lagi, Kure2 dengan penuh semangat hidupkan "lapy". Benda pertama yang Kure2 buat mestilah online(ape lagi kan.haha) bukan apa, nak cari bahan untuk blog hari ni. 
Buka je facebook tengok-tengok ada orang hantar "notification", sapa ada wat contest or giveaway?? Kure2 semak punya semak, nampak satu segmen yang best ni.. Segmen ni dipunyai oleh Cik Wunny. Haaa dah jumpa bahan untuk blog kure2.. yehh.. 

Segmen ini mengenai apa?? Pasal warna?? hamboi best2.. eke
=)Warna kegemaran kure2 adalah BLACK(hitam).. Tengok blog Kure2  BLACK, penyanyi kegemaran pun BLACK, ape lagi?? ha baju-baju pun banyak BLACK.... hehe
erkk jap ada lagi lah.. Owh Cik Wunny suruh terangkan pasal serba sedikit mengenai rumah Kure2 nie ea.. baiklah
=)Rumah Kure2 ni hanyalah sebuah rumah usang yang dah lama tidak dikemaskini. Kesian kan. (*__*). Rumah Kure2 sekarang bertemakan kemerdekaan. Ye la kan sekarang kita berada dalam bulan Kemerdekaan( tengok Kure2 pun ada semangat kemerdekaan tau.. ehhe) Kure2 rasa itu je kot penerangan dari Kure2 untuk rumah Kure2 yang usang ini..Kalau cerita panjang-panjang ni mau seminggu mulut berbuih keluar huruf. hehe.. 
wasalam..

p/s: blog agak berat sebab kure2 tak tau ape sebab dia.. hehe..

Labels:

2 Comments:

At August 14, 2011 at 2:13 PM , Blogger Cik Wunny said...

waaa...suke black mentor jugak ke?hehehe Cik wunny pon suke sgt2...excited dlu jumpe depan2 mte..hehehe ^___^ thanx ye join, gud luck...

 
At August 14, 2011 at 8:28 PM , Blogger civil kawan(kure2) said...

haha.. yup suke sgt.. owh da pena jumpe depan2 kew?? best nye sehh.. kure2 tah bile la dapat.. =)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home