21 April 2010

teruja + kesal sangat

wa teruja gile aku bile nk tulis comment ni.. padahal dalam hati penuh dgn perasaan menyesal dan geram sebab aq lupe id dan pasword lame aq.. ape2 hal aku nak mule kan balik blog aq ni dari bawah... memah aq skarg mule dari bawah pun.. aduh.. sengal... ape2 hal tolong k support blog aku ni.. kalo ade aku wat salah ke bagi tau je.. aku pun manusia biasa.. last skali.. trimas all

Labels:

2 Comments:

At April 23, 2010 at 2:21 PM , Blogger ika. said...

laaaa..sblom ni dh ada blog ke??syg sungguh!!takpe..start dr bwh blk jelaa heek?? selamat berblogging!!

 
At April 23, 2010 at 6:44 PM , Blogger BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home